E-mail: office@sesab.ro

MultiPurpose

Case cu structura din lemn

case cu structura din lemn

Despre noi

SESAB S.R.L. Pascani se remarca pe o piata in permanenta dezvoltare datorita calitatii constructiilor civile si industriale ridicate de catre echipele profesioniste de constructori, precum si gamei diversificate de materiale si echipamente de constructii oferite clientilor.

Comercializam o gama variata de materiale de constructii de cea mai buna calitate: caramida, gipscarton, BCA, vopsele, amorse, gresie, parchet, cherestea, hidroizolatii, termoizolatii, instalatii electrice, sanitare, termice si hidro, cosuri de fum Isofix PREMIUM si TURBO si accesorii pentru cosuri de fum.

La noi gasiti la cele mai avantajoase preturi scule si utilaje: scule electrice portabile, scule pneumatice, scule si unelte de mana, tehnica de sudura.

SESAB S.R.L. produce mobilier din lemn si PAL: living-uri, dormitoare, bucatarii, birouri, mobilier comercial, mobilier urban si mobilier pentru gradina.

Puteti alege dintr-o oferta foarte larga de case cu structura din lemn, casute, foisoare, garaje, carport-uri, mobilier de gradina. Oferta cuprinde proiecte de realizare mai ieftine, dar si rezidente de familie, aceasta pentru a multumi o clientela cat mai variata si pentru a raspunde exigentelor tuturor constructorilor antreprenori.

Go to top of page